Catalan Basque English French Galician German Italian Portuguese Russian Spanish

Destaquem

Descarrega't el llibre!

informes

Informes

d'Iniciativa Animalista.

Becerrades mai més!

 

El Bloc de Manolo Sáez

 

Llibertat.cat

SEPC

Plataforma Prou!

Visita el nostre bloc.

Dijous, 12 Novembre 2015 00:00

I ara què farem? Alternatives vegetarianes

Dimarts 17 de novembre, a la Universitat Politècnica de València, tindrem una il·lusionant i reveladora xerrada sobre la notícia de l'OMS considerant la carn processada com a carcinògena i la carn roja com a possiblement carcinògena.

 

Després de gairebé 15 anys la OMS s'atreveix a fer aquesta declaració. La població ha de saber què implica aquesta notícia i conèixer la realitat que dia darrere dia vivim, i que día darrere dia no sabem què és. A la xerrada contarem també que una altra cultura del menjar existeix. Perquè el vegetarisme, tan desprestigiat per molt sectors de la societat, és una forma d'alimentació tan vàlida com l'omnivorisme. Ara veiem que té molts avantatges, com ara evitar aquesta terrible notícia de l'OMS.

A la xerrada hi seran tres persones d'un nivell tècnic excepcional, que ens mostraran per què té raó l'OMS. I ens contaran què podem fer, quin camí alimentari seguir.

La professora de l'UPV, Mª Dolores Raigón, una de les persones que més sap de substàncies afegides als aliments d'Espanya, ens confirmarà les barbaritats que s'escomenten amb aquets dos productes, i altres. I ens farà dues demostracions in situ que ens posaran els pels de punta. A ben segur, aqueixa nit soparem bollit. Jesús Fraire ens contarà tot sobre la implicació que té la notícia per als milions d'animals que moren cada dia (500 milions) només per ser un plat de menjar per a les persones. I finalment, Toni Infante, ens farà una reflexió social crua i contundent sobre el que suposa el comunicat de l'O.M.S.

Us esperem a la xerrada. Dimarts 17 de novembre, a l'aula A5 de l'edifici 4H de l'Escola de Camins, Canals i Ports de l'UPValència. A la segona planta. A les 18.30.

Manuel Sáez, moderador de la xerrada i portaveu de la PUPA.

Vist 2173 vegades

Opinió

RogerCastellanos

    

Joomla Template - by Joomlage.com