Catalan Basque English French Galician German Italian Portuguese Russian Spanish

Destaquem

Descarrega't el llibre!

informes

Informes

d'Iniciativa Animalista.

Becerrades mai més!

 

El Bloc de Manolo Sáez

 

Llibertat.cat

SEPC

Plataforma Prou!

Visita el nostre bloc.

Dimarts, 16 Desembre 2014 00:00

Presentació de "Vegetarianisme, una vida prodigiosa?" a Villena

El proper divendres 19 de desembre, a partir de les 19:30 hores, tindrà lloc la presentació del llibre "Vegetarianisme, una vida prodigiosa?", De Manuel Sáez, a la seu de l'Associació Naturista Vegetariana de Villena, a l'Alt Vinalopó (Carrer Escalona 10A ).

La presentació de l'acte anirà a càrrec d'un membre de la Plataforma Animalista de Villena, organitzadora de l'esdeveniment, i es comptarà amb la presència de l'autor del llibre, Manuel Sáez, i del seu prologuista, Antoni Infante, d'Iniciativa Animalista. Acabada la presentació del llibre es donarà pas a una xerrada-col·loqui entre els i les assistents i es signaran llibres a aquelles persones que així ho desitgin.

Vegetarianisme, una vida prodigiosa?


Són gairebé dues-centes pàgines plenes d'informació, ètica, denúncia, fets, realitats, esperança, molta il·lusió, i preguntes, amb o sense respostes. Perquè de vegades les preguntes no necessiten respostes segons el seu autor, Manuel Sáez. "Vegetarianisme, una vida prodigiosa?" Pretén ser una guia real, precisa i segura per poder fer un gir molt important en les nostres vides. Un gir des del omnivorisme cap al vegetarianisme.

Perquè això és el que ineludiblement trobarà el lector en aquest text, un camí cap a una nova forma d'entendre la vida. Doncs es fa palès que quan una persona omnívora pensa en canviar la seva forma d'alimentar-se (encara que en el text es proposa no només això, sinó anar una mica més enllà: no fer ús dels animals), de sobte apareixen molts interrogants.

Manuel Sáez, ajudat per Toni Infante, com prologuista del llibre, esbrinarà al llarg d'aquestes pàgines tot el que hi ha darrere d'aquest canvi meravellós, aquest prodigi. Comptant moltes coses. Sí, moltes. Des dels arguments per a ser vegetarians fins a quin passarà a les nostres vides menjant només vegetals.

En el pròleg, Infant ens explicarà que la lluita per l'abolició de la tortura animal és la més gran que s'hagi donat en tota la Història de la humanitat. Destaca que per acabar amb aquest Treblinka animal serà necessària una consciència social sobre aquest problema, que bé podria estar recolzat per aquest llibre. Perquè són gairebé 500 milions d'animals al dia els que se sacrifiquen, tenint com a única raó la que els humans puguem gaudir dels seus productes. I no comptem aquí els milions d'animals engabiats que esperen un absurd i aberrant episodi només justificat per una molt dubtosa experimentació.

Saéz donarà indicis de com és possible accedir a una informació segura i correcta per conèixer que és possible ser vegetarià o vegetariana. Es posaran dos exemples: un cirurgià de l'aparell digestiu amb fama mundial incontestable i, potser, més important pediatre de tots els temps.

Sáez té molt clar que la despulla per ambdues parts (omnivorisme i vegetarianisme) mostrarà sense cap tipus de dubte i pura realitat que ofega i mata milions d'animals cada dia. I serà llavors quan la consciència de cada persona, sabedora de la realitat, haurà de prendre una decisió, haurà d'emprendre, des d'aquí, un camí cap a un món més just i més net des d'un punt de vista vital. Perquè estan en joc moltes coses: la vida d'animals anònims, l'estabilitat del nostre planeta i la salut de totes les persones. "Vegetarianisme, una vida prodigiosa?" li dirà que sigueu valents, perquè a la vida, una mica de valentia pot canviar tot, i girar el nostre destí cap a un lloc prodigiós.

Us esperem aquest divendres 19 de desembre a partir de les 19: 30h a la seu de l'Associació Naturista Vegetariana de Villena (Carrer Escalona 10A).

Vist 2229 vegades

Opinió

RogerCastellanos

    

Joomla Template - by Joomlage.com