Catalan Basque English French Galician German Italian Portuguese Russian Spanish

Destaquem

Descarrega't el llibre!

informes

Informes

d'Iniciativa Animalista.

Becerrades mai més!

 

El Bloc de Manolo Sáez

 

Llibertat.cat

SEPC

Plataforma Prou!

Visita el nostre bloc.

Divendres, 23 Mai 2014 00:00

Es presenta el llibre "Vegetarianisme, una vida prodigiosa?"

Ahir 22 de maig de 2014, vam viure una intensa jornada a la presentació del llibre "Vegetarianisme, una vida prodigiosa?". Amb una assistència rècord en temes animalistes a la UPV, més de 50 persones, vam veure de forma àmplia què és el vegetarianisme i el seu perquè, i per què ens pot ajudar a totes les persones. També als animals. Vam veure que és senzill girar cap a aquesta forma d'alimentació. I que és segur fer-ho, des d'un punt vista nutricional i mèdic, sempre que prenguem les precaucions pertinents.

Crec que vam contar el vegetarianisme sense embuts i sense falsedats, mostrant els obstacles que trobareu i les bondats de que gaudireu, sent el balanç molt prometedor i atraient. Ara queda el llibre per poder analitzar i assumir el vegetarianisme amb calma, seguretat i satisfacció. (A la pestanya "Obra Literària" del blog de l'autor: http://manuelsaez.blogs.upv.es/ podreu trobar els punts de venda.)

Aquest llibre és un projecte de l'entitat animalista Plataforma Carles Pinazo, que aglutina a gairebé vint grups animalistes.

 

Vist 2561 vegades

Opinió

RogerCastellanos

    

Joomla Template - by Joomlage.com