Catalan Basque English French Galician German Italian Portuguese Russian Spanish

Destaquem

Descarrega't el llibre!

informes

Informes

d'Iniciativa Animalista.

Becerrades mai més!

 

El Bloc de Manolo Sáez

 

Llibertat.cat

SEPC

Plataforma Prou!

Visita el nostre bloc.

Ahir divendres es va realitzar per part d'Iniciativa Animalista la presentació del llibre de Manolo Sáez "Vegetarianisme, una vida prodigiosa?" al Mercat Municipal d'Alaquàs amb les intervencions del seu autor Manolo Sáez i el prologuista Antoni Infante, a més a més els dos membres d'Iniciativa Animalista. L'acte que va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alaquàs pel que fa a l'espai on es va realitzar la jornada va incloure també un taller sobre veganisme.

Dissabte, 05 Març 2016 00:00

Jornades Ecovegetarianes a València

Del 9 a l'11 de març es realitzaran a UPV de València unes jornades Ecovegetarianes amb tallers i xarrades i un esmorzar vegà de comiat. Per als tallers caldràs incriure's abans. Trobareu tota la informació en www.pupa.upv.es.

La plataforma animalista organitza un col·loqui sobre els riscos del consum de carn i les alternatives vegetarianes existents.

Ahir dimarts va tenir lloc en la Universitat Politècnica de València una interessant xarrada centrada en l’informe que presentava fa poques setmanes l’Organització Mundial de la Salut i on es relacionava el consum de carn amb l’aparició de certs tipus de càncer.

Dijous, 19 Novembre 2015 00:00

"L'Escombreta del Vàter" per Manolo Sáez

  Me'n recorde com si fóra ara, la primera vegada que vaig anar al vàter quan em van destinar a l'ICE de la meua universitat. Allí hi havia un cartell molt curiós. Vaig haver de llegir-lo dues vegades, perquè no l'entenia bé. Deia alguna cosa així:

“La escobilla del váter no es un adorno, úsala”

Dijous, 12 Novembre 2015 00:00

I ara què farem? Alternatives vegetarianes

Dimarts 17 de novembre, a la Universitat Politècnica de València, tindrem una il·lusionant i reveladora xerrada sobre la notícia de l'OMS considerant la carn processada com a carcinògena i la carn roja com a possiblement carcinògena.

 

Després de gairebé 15 anys la OMS s'atreveix a fer aquesta declaració. La població ha de saber què implica aquesta notícia i conèixer la realitat que dia darrere dia vivim, i que día darrere dia no sabem què és. A la xerrada contarem també que una altra cultura del menjar existeix. Perquè el vegetarisme, tan desprestigiat per molt sectors de la societat, és una forma d'alimentació tan vàlida com l'omnivorisme. Ara veiem que té molts avantatges, com ara evitar aquesta terrible notícia de l'OMS.

El proper dimecres 22 d'abril, a partir de les 18:30 hores, tindrà lloc la presentació del llibre "Vegetarianisme, una vida prodigiosa?", De Manuel Sáez, a València, concretament al barri de Russafa, a Respetarte Ecotenda (C/Matías Perelló, 9).

L'acte comptarà amb el prologuista, Antoni Infante i el seu autor, Manolo Sáez. L'entrada a l'acte és lliure i gratuïta, i una vegada acabat s'obrirà un torn de debat, així com es podran comprar exemplars al propi autor que seran signats per ell.

Pàgina 1 de 2

Opinió

RogerCastellanos

    

Joomla Template - by Joomlage.com