Destaquem

Descarrega't el llibre!

informes

Informes

d'Iniciativa Animalista.

Becerrades mai més!

 

El Bloc de Manolo Sáez

 

Llibertat.cat

SEPC

Plataforma Prou!

Visita el nostre bloc.

Diumenge, 13 Desembre 2015 23:00

"Els 4 Fantàstics" per Manolo Sáez

20 D.

Hora zulú, com haguera dit el meu amic ja mort, Anti.

Amigues i amics, en aquest pròxim dia ens juguem moltes coses, totes i tots. Ho sabem, i ho sentim. Estem de rebaixes. Fins a cert punt, és clar. Ara tot és meravellós i de caire condescendent. Els partits polítics es llancen a la piscina. Uns més que altres, també.

L'hora del canvi està a prop. O potser no. Tot depèn de la voluntat dels votants. De les ciutadanes i dels ciutadans. I cadascú i cadascuna votarem fent un mix d'allò en que creiem. Els nostres ideals, les nostres necessitats, i els nostres afectes. També amb la nostra ignorància.

El món animalista ha de prendre partida en aquest guisat politico-social. I som moltes i molts. Però, sembla que la majoria dels polítics a Espanya no pensa igual. Per exemple el benvolgut PSOE, que al seu eslogan ha relliscat una mica i més: “Un futur per a la majoria”. Les minories no compten per a aquest partit, així doncs, que es busquen la vida. Els animals per exemple. Al PP i a C's no els agraden gens els bous, perquè prefereixen la nefasta festa nacional que els mata. El “Espanya en Sério” de Rajoy a València sembla de conya. Almenys podien haver posat l'accent obert, no? Ara, els nous tarongets no es queden curts: “Amb Il·lusió”, sí, la que ara li estan dient a les dones, aqueixa és la il·lusió d'aquest partit. Però il·lusió de la paraula espanyola “espejismo”.

Només un dels quatre grans partits polítics té una defensa clara i precisa sobre aquest ideal, sobre aquesta necessitat, sobre aquest afecte. Perquè tres són neoliberals i el quart desarrollista.

Al debat top 4 d'aquesta campanya hem vist moltes coses. Han quedat retratats els camins que a ben segur seguiran aquestes quatres formacions polítiques si governen. Esbrinem. La dona fantàstica no va ser tal, és va quedar en dona amb tacons i dreta; mortal i plena de cuites sense respostes. El llarg i alt, estirat, no va ser capaç d'arribar enlloc, es va quedar mut. Mentre que Johnny el reguapo, o Billy el nen, va quedar congelat, tot i amagar al seu interior un foc prou neoliberal. Així doncs, només l'home estrany, l’ésser de pedra, va fer colps a un i a altre costat, defenem amb força i sense pal·liatius a una ciutadania necessitada d'ajut.

Podem votar a qui vulguem, amigues i amics. Hem de votar a qui vulguem, perquè això sí, a banda dels 4 Fantàstics, hi ha més superherois. Per exemple el Silver Surfer d'aquest article: Unidad Popular, amb un programa electoral animalista massa valent. O PACMA, amb un gir horitzontal i obligat al seu ideari.

Podem és la major força animalista a l'estat espanyol, perquè la cúpula vol acabar amb el maltractament animal i perquè els seus cercles animalistes són per tot arreu d'Espanya. Fent d'aquest moviment una esperança per a l'alliberament animal. No obstant això, l'animalisme només té un color, el de l'alliberament animal. I cadascuna i cadascú, amb la seua consciència, ha de votar a qui crega convenient. Per sort, hores d'ara tenim diverses opcions.

I en tot cas, com va dir l'home de pedra al debat top 4, Pablito:

“Señoras y señores, sonrían, porque Sí se Puede”

Hem de canviar. Hem de començar a canviar el xip dels nostres dirigents, acabant amb el Treblinka Animal. I per això... necessitarem algun Fantàstic.

Manuel Sáez. Iniciativa Animalista.

Vist 1472 vegades

Opinió

RogerCastellanos

    

Joomla Template - by Joomlage.com