Catalan Basque English French Galician German Italian Portuguese Russian Spanish

Destaquem

Descarrega't el llibre!

informes

Informes

d'Iniciativa Animalista.

Becerrades mai més!

 

El Bloc de Manolo Sáez

 

Llibertat.cat

SEPC

Plataforma Prou!

Visita el nostre bloc.

Dilluns, 03 Juny 2013 22:00

Iniciativa Animalista impulsa una Plataforma pels drets dels animals a Villena

Des de fa uns mesos, membres d'Iniciativa Animalista de la comarca de l'Alcoià han estat treballant juntament amb el col·lectiu Respeto y Tolerancia Animal (RYTA) de Villena (Alt Vinalopó), per tal d'impulsar una plataforma animalista a la ciutat que tinga com a objectiu la defensa dels drets dels animals, com no pot ser d'altra forma, però situant com a prioritari la prohibició de la correguda de bous que es realitza el dia 7 de setembre, amb motiu de les festes de la ciutat, és per això que entre tots dos col·lectius s'ha impulsat la Plataforma Animalista de Villena.

De fet, avui mateix s'ha presentat de forma oficia la Plataforma, ha estat a les 10:30 h. en el local de "la Tercia" de la ciutat del Vinalopó. La presentació s'ha realitzat mitjançant una roda de premsa en què han participat tots els mitjans de comunicació locals.

Durant l'acte de presentació que s'ha dut a terme per tres components de la Plataforma s'han resumit els Principis de la Plataforma, s'ha donat una explicació de què ens ha mogut a iniciar aquest projecte, s'ha definit l'àrea d'influència així com els antecedents similars, els objectius que passen per suprimir qualsevol acte que atempti contra els drets dels animals, i les activitats que s'aniran desenvolupant.

Han recollit la notícia: Diari InformaciónEl periódico de Villena | TV Intercomarcal  | Villena.net | Portada.info

 

Algunes demandes d'Iniciativa Animalista

Algunes de les peticions des de la nostra organització ha estat la inclusió tant en la Declaració de Principis de la Plataforma, com també en les futures activitats que es desenvolupen de la denúncia del desmantellament dels Serveis Públics, així com de la fictícia socitat del benestar per part del sistema d'organització econòmic vigent.

D'altra banda, tot i que Villena, per motius històrics, és una població castellanoparant (es va incorporar al País Valencià el 1833) no hem deixat de banda que hi ha moltes persones valencianoparlants que viuen i treballen a la ciutat, i que és prioritari per a nosaltres la utilització de la nostra llengua, i és per això que en la mesura del possible, des de la Plataforma s'utilitzarà el valencià com a mitjà d'expressió com per exemple en la pàgina web i altres.

 

 

Vist 1850 vegades

Mitjà

{youtube}WKS--dOVgyg{/youtube}

Opinió

RogerCastellanos

    

Joomla Template - by Joomlage.com