Imprimir aquesta pàgina
Diumenge, 19 Agost 2012 00:00

Campanya de la Fundació MONA per ajudar els ximpanzés

Disposes d'1€? alimenta un ximpanzé!

La Fundació MONA som una entitat sense ànim de lucre i també  ja coneixes la nostra forma de treballar pels animals i també sabràs com necessitem l’ajuda dels particulars per fer aquest projecte realitat, ja que més del 90% dels nostres ingressos provénen de persones com tu. Potser no t’ha anat bé fer-te soci o apadrinar un ximpanzé i ajudar-nos a ajudar a aquest primats rescatats, però sigui com sigui, ara pots col·laborar amb només 1 eur al mes.

Com pots col•laborar donant 1 eur al més?

Gràcies a la plataforma de microdonacions Teaming. És una iniciativa solidària que ajuda a altres organitzacions a poder trobar el finançament necessari. Cada euro que donis ens arribarà íntegre, sense comissions.

Puc col·laborar amb més de 1 eur mensual?

No, a través de Teaming els donatius són únicament de 1 eur mensual, per tothom.
Si vols ajudar-nos amb una quota diferent tens les opcions de fer-te soci o apadrinar a en Nico, l’Àfrica, en Bongo, en Toni, en Toto o en Juanito.

Per què et demanem ara que ens ajudis amb 1 eur al mes?
Perquè l’ajuda que hem rebut en els darrers anys per cobrir els costos del menjar pels ximpanzés i macacs s’ha vist reduïda a la meitat. Necessitem trobar altres fonts de finançament per tal d’assegurar-nos que els primats que cuidem tinguin una dieta saludable i equilibrada. I alhora amb aquestes microdonacions ens estàs ajudant a aconseguir el nostre objectiu a llarg termini de rescatar a més ximpanzés que ens necessiten.

Així que, disposes de 1 eur? Vols col·laborar amb el nostre grup Teaming?

Per a unir-te segueix aquests passos:

1. registra’t a la web omplint un breu formulari.

2. proporciona les teves dades bancàries. És necessari que les facilitis per a començar a col·laborar amb 1 euro al mes amb el grup de MONA i per a que aquest euro se’t carregui de manera automàtica al teu compte. Aquesta web compleix amb tots els protocols de seguretat Online i per aquesta raó Teaming és totalment segur.


Tens cap dubte relacionat amb el funcionament de Teaming? Visita l’apartat de “Preguntes freqüents” que trobaràs al següent link: www.teaming.net/faqs

Si tens qualsevol altre consulta sobre la nostra campanya “Ajuda a que m’alimentin” pots escriure’ns a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Només 1 eur teu, dels teus amics, familiars o companys de feina pot significar una gran diferència pels monos de MONA. T’hi apuntes? www.teaming.net/ayudaaquemealimenten

Vist 8324 vegades