Imprimir aquesta pàgina
Dilluns, 06 Febrer 2012 17:31

Contra el maltractament diem prou

Des del Casal Carme Claramunt prenem una ferma posició en contra del maltractament a qualsevol ésser viu.

Per descomptat, ens oposem a la vulneració de drets als éssers humans, però també a les pràctiques contra els animals que podem veure simbolitzades en les curses i els correbous.
Els Països Catalans han d'ésser una terra sobirana, justa i capaç d'afrontar amb responsabilitat els debats que la història planteja. És per això, que entenem irrenunciable afrontar el debat sobre la tortura animal i el respecte al medi ambient des de la responsabilitat. Els temps de la inconsciència vers als altres, siguin persones, animals o entorn ecològic, s'han d'acabar. De res ens serveix que els braus, els toros, i els correbous hagin estat una de les tradicions culturals més arrelades al nostre país si aquesta no és justa i només és destructiva. Aquests són els valors que volem transmetre a les generacions futures?  Com a gent compromesa en l'alliberament social i nacional del nostre poble, com a independentistes, diem des de Llefià, en particular, i Badalona que no podem ser veritablement lliures mentre practiquem la tortura i l'abús.

 
Esperem que aquestes iniciatives que s'emprenen a favor de la protecció dels animals serveixin per a recollir aquest anhel d'irresistible consciència i respecte vers les altres espècies animals.

Llefià (Badalona), Països Catalans, febrer de 2012

Casal Carme Claramunt

Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 695661956

Més info: http://casal-carme-claramunt.blopspot.com
 

 

Vist 1788 vegades