Imprimir aquesta pàgina
Dilluns, 18 Setembre 2017 15:30

Iniciativa Animalista amb Datxu Peris

La nostra companya Datxu Peris, regidora de Catarroja en Comú i impulsora del santuari El Rebrot de la Vida, serà jutjada el proper 24 d’octubre a Sepúlveda (Segòvia). És el poble del torero Víctor Barrio, que morí torejant el 09/07/2016. La seua dona és, a més, regidora del PP a l’ajuntament. La Datxu féu una reflexió al facebook sobre aquesta mort. Ni se n’alegrà ni ho celebrà, només digué que era altra mort inútil, tant com la dels bous que torturen i maten els toreros. 

Les organitzacions taurines cercaven a qui denunciar i aprofitaren que, al text, ella es referia als toreros com assassins. I anaren a per ella, perquè pensaren que una regidora “de Podemos” seria el millor que anaven a trobar. L’obliguen a anar allà, a sotmetre’s a un ambient clarament hostil i a enfrontar-se a una possible condemna de 7.000€ d’indemnització a la família del torero, més les costes judicials.

Necessita el nostre suport, el mateix que ella ha ofert SEMPRE. Es necessita qualsevol ajuda econòmica per a pagar els seus advocats i, sobre tot, necessitem organitzar un grup de recolzament que l’acompanye a Sepúlveda.

Des d’Iniciativa Animalista fem una crida a favor de la companya Datxu.

No podem deixar sola la Datxu!

 

Iniciativa Animalista @IA_animalista 

Vist 3585 vegades