Catalan Basque English French Galician German Italian Portuguese Russian Spanish

Destaquem

Descarrega't el llibre!

informes

Informes

d'Iniciativa Animalista.

Becerrades mai més!

 

El Bloc de Manolo Sáez

 

Llibertat.cat

SEPC

Plataforma Prou!

Visita el nostre bloc.

Dilluns, 18 Setembre 2017 15:30

Iniciativa Animalista amb Datxu Peris

La nostra companya Datxu Peris, regidora de Catarroja en Comú i impulsora del santuari El Rebrot de la Vida, serà jutjada el proper 24 d’octubre a Sepúlveda (Segòvia). És el poble del torero Víctor Barrio, que morí torejant el 09/07/2016. La seua dona és, a més, regidora del PP a l’ajuntament. La Datxu féu una reflexió al facebook sobre aquesta mort. Ni se n’alegrà ni ho celebrà, només digué que era altra mort inútil, tant com la dels bous que torturen i maten els toreros. 

Les organitzacions taurines cercaven a qui denunciar i aprofitaren que, al text, ella es referia als toreros com assassins. I anaren a per ella, perquè pensaren que una regidora “de Podemos” seria el millor que anaven a trobar. L’obliguen a anar allà, a sotmetre’s a un ambient clarament hostil i a enfrontar-se a una possible condemna de 7.000€ d’indemnització a la família del torero, més les costes judicials.

Necessita el nostre suport, el mateix que ella ha ofert SEMPRE. Es necessita qualsevol ajuda econòmica per a pagar els seus advocats i, sobre tot, necessitem organitzar un grup de recolzament que l’acompanye a Sepúlveda.

Des d’Iniciativa Animalista fem una crida a favor de la companya Datxu.

No podem deixar sola la Datxu!

 

Iniciativa Animalista @IA_animalista 

Vist 3738 vegades

Opinió

RogerCastellanos

    

Joomla Template - by Joomlage.com