Catalan Basque English French Galician German Italian Portuguese Russian Spanish

Destaquem

Descarrega't el llibre!

informes

Informes

d'Iniciativa Animalista.

Becerrades mai més!

 

El Bloc de Manolo Sáez

 

Llibertat.cat

SEPC

Plataforma Prou!

Visita el nostre bloc.

Dilluns, 05 Octubre 2015 22:00

Carta oberta a la senyora alcaldessa d'Algemesí

Senyora Alcaldessa: Com a membre del col·lectiu Folgança vull dir-li que no em pareix correcte que vostè haja encapçalat la pancarta “Algemesí amb la setmana de bous” en companyia de membres del PP. Ni tampoc les seues declaracions al diari Levante del 13/9/15. Assegura que seria hipòcrita si es manifestara antitaurina. De sobra sé que vostè i el grup municipal socialista són TAURINS. A vostè se l’ha convidat a les manifestacions Antitaurines (millor dit Antibecerrades), i no ha participat mai, cosa que si han fet diputats del seu partit.

 

Sempre he respectat la seua decisió, i per la meua part mai ha existit cap problema. Però les coses han canviat. Vostè ocupa ara un càrrec públic; És l’Alcaldessa de tots! Dels taurins i dels antitaurins. Ja fa algun temps estes paraules li les vaig dir al ex alcalde Vicent Ramón García.

Mire Senyora Trenzano, vostè pot fer tota mena de declaracions a favor dels taurins però no com a Alcaldessa. Pregunte a la gent l’opinió que tenen i tots els comentaris que estan fent-se. Els qui pensen com jo creiem que s’ha equivocat i que està mal assessorada. Per favor, no utilitzen els Bous per fer política, els vots no s’aconsegueixen d’eixa manera.

El planeta Terra és per a tots, ¡respectem als animals! De vegades ells ens donen lliçons de convivència . Tot és qüestió de consciencia.

Però no sols eixa actuació seua em preocupa. Recorde temps passats. Marta Trenzano PSOE, Pere Blanco EU, Josep Bermúdez Més Algemesí. Tots units contra la construcció del mercat, campanya en la que jo també vaig participar. Com és possible que l’equip de govern no respecte el que prometeren? (puedo prometer y prometo) promesa no complida. Els votants dels que hui formen part del equip de govern no entenen res de res. (Com és possible que donen suport al projecte del PP?). Quina falta de coherència és això? És hipocresia barata, i ens sentim estafats! Estes coses fan que no creguem en els polítics i que estiguem desencantats. Els polítics quan estan en el poder canvien totalment. Ja ho deia AL TALL en la seua cançó.

Senyora Alcaldessa; Més Algemesí convocà la setmana anterior a la seua investidura una Assemblea oberta a tots a la qual vaig ser invitada. Dita assemblea, formada per cinquanta persones va decidir amb 43 vots a favor i 7 abstencions que Més Algemesí no formaria part de l’Equip de Govern, però també va decidir votar-la a vostè com Alcaldessa. No va ser el Sr. Bermúdez ni qui prengué la decisió. Fou per tant l’Assemblea qui li donà l’Alcaldia a vostè perquè el Sr. Bermúdez decidí no reclamar per a ell l’Alcaldia.

Sra Trenzano, no oblide eixe gest de generositat de l’Assemblea. Com va dir en el Plenari, Més Algemesí és el que més votà amb el PP. Però en la votació més important per vostè va tindre clar què votar impedint que el PP governara.

Li desitge sort en la tasca d’administrar una empresa com és l’Ajuntament i espere que puga complir tot el que prometés en el programa electoral.

Atentament:

 

Fina Machí i Domingo,

membre de la Folgança-Iniciativa Animalista d’Algemesí.  

Vist 1355 vegades

Opinió

RogerCastellanos

    

Joomla Template - by Joomlage.com