Catalan Basque English French Galician German Italian Portuguese Russian Spanish

Destaquem

Descarrega't el llibre!

informes

Informes

d'Iniciativa Animalista.

Becerrades mai més!

 

El Bloc de Manolo Sáez

 

Llibertat.cat

SEPC

Plataforma Prou!

Visita el nostre bloc.

Dimarts, 10 Juny 2014 22:00

La Plataforma Animalista de Villena compleix un any

El passat 4 de juny, la Plataforma Animalista de Villena -on participa Iniciativa Animalista- va celebrar el seu primer aniversari. Va ser en aquesta mateixa data de 2013 quan ens vam presentar a la ciutat de Villena amb il · lusió i una sèrie de principis i objectius per realitzar. La nostra esperança per aconseguir un món més just per a tots i totes és el motor que ens ha impulsat durant aquests 365 dies.

Comencem la nostra trajectòria amb debats sobre el tema taurí i sobre els circs amb animals. Al setembre, celebrem amb alegria la prohibició d'aquests espectacles circenses a la nostra localitat: un gran èxit.


Hem assistit a diferents esdeveniments per donar a conèixer la nostra plataforma, els nostres principis i objectius i, sobretot, per conscienciar: 8a nit ètnica Mestissatge, Mostra Villena, Mercat de Nadal i el recent Festipatas.


El 2013 no ha faltat la nostra presència en diverses concentracions: Concentració contra la correguda de bous del 7 de setembre a la porta de l'ajuntament (al juliol), després de la qual presentem al · legacions en contra de l'aprovació dels plecs; concentració-celebració al setembre per la cancel · lació de la correguda del dia 7; Manifestacions contra el "Toro de la Vega" a Madrid ia Alacant; i ja el 2014, Manifestació a Ontinyent pel tancament de la gossera de Bufali.


Creem, al desembre, un esdeveniment amb degustació de diferents menús vegans: Taller-degustació de cuina Vegana, amb la col · laboració de Animals Feel d'Alacant que van introduir el taller.También vam poder portar a Villena, al maig de 2014, en exclusiva i de manera gratuïta per al públic, el documental "Febrer. La por dels llebrers".


Donem suport diverses propostes: algunes a la nostra ciutat, com la iniciativa del Parc Caní; i altres fora d'ella, com el cessament dels "Carrusels de Ponis" a Pamplona o el nostre suport a la platja per a gossos del Campello. Vam recollir signatures per tal de l'experimentació amb animals, perquè s'acabi la caça amb gossos.


Han estat molts mesos de treball per a un grup de persones que s'ha estat reunint periòdicament per amor als animals, l'ecosistema, al món ...


Els integrants de la Plataforma Animalista de Villena agraïm l'ajuda i col · laboració de totes aquelles persones o entitats que han cregut en nosaltres i nosaltres. Seguirem el nostre camí, per vosaltres, per ells...

 

Esperem anar trobant a la nostra senda a més gent que s'uneixi al nostre grup, que segueixi la nostra ruta. Comença el nostre segon any de treball!

Vist 1490 vegades

Opinió

RogerCastellanos

    

Joomla Template - by Joomlage.com