Catalan Basque English French Galician German Italian Portuguese Russian Spanish

Destaquem

Descarrega't el llibre!

informes

Informes

d'Iniciativa Animalista.

Becerrades mai més!

 

El Bloc de Manolo Sáez

 

Llibertat.cat

SEPC

Plataforma Prou!

Visita el nostre bloc.

Divendres, 04 Desembre 2009 23:00

Publicació d'un llibre a benefici de la PIA

 Encarna Canet i Esperanza García, membres de la PIA, són Treballadora Social i Psicòloga respectivament especialitzades en violència de gènere. Fruit de molts anys d'experiència i formació han elaborat el llibre "INTERVENCIÓ PSICOSOCIAL AMB VÍCTIMES DE VIOLÈNCIA DE GÈNERE. MANUAL PER A PROFESSIONALS I ESTUDIANTS". El llibre pretén ser una ajuda per a les professionals que treballen en aquest difícil camp d'intervenció des de diferents disciplines: Treball Social, Psicología, Educació Social...És accesible per a persones amb disminució visual i per a revisors de pantalla (jaws, windows eyes...). Les persones que estiguen interessades se'l poden baixar des de la nostra pàgina web i poden fer una aportació econòmica simbólica en el conter de la PIA en: Caixa Navarra 2054 2131 88 915670708.0

Els diners que s'obtinguen van distinats a finançar les activitats i campanyes de defensa dels drets de tots els animals. Per baixar-lo cal que accepteu la llicència de l'obra i cal que imprimiu a doble cara (no imprimiu si no és necessari). Les autores estem molt contentes de poder compartir aquest llibre amb totes les persones que el necessiten i de poder contribuir a la lluita contra el maltractament de les persones i els animals.

POTS DESCARREGAR EL LLIBRE FENT CLICK ACÍ.

 

Creative Commons License
Intervenció psicosocial amb víctimes de violència de gènere by Encarna Canet Benavent, i Esperanza García Cuenca is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-No comercial-Compartir bajo la misma licencia 3.0 España License.

Vist 5643 vegades

Opinió

RogerCastellanos

    

Joomla Template - by Joomlage.com