Catalan Basque English French Galician German Italian Portuguese Russian Spanish

Destaquem

Descarrega't el llibre!

informes

Informes

d'Iniciativa Animalista.

Becerrades mai més!

 

El Bloc de Manolo Sáez

 

Llibertat.cat

SEPC

Plataforma Prou!

Visita el nostre bloc.

Dimecres, 31 Juliol 2013 22:00

Iniciativa Animalista s'incorpora al Pacte Nacional pel Dret a Decidir

La Plataforma INICIATIVA ANIMALISTA ens incorporem al Pacte Nacional pel Dret a Decidir:

Perquè lluitem pels drets de tots els éssers vius, humans i no humans.

Perquè la lluita pel nostre poble suposarà un canvi social, polític, econòmic i ètic que ha d’esdevenir necessàriament en un nou model de relacions amb el medi i la resta d’individus amb els quals convivim.

Perquè el nostre poble ha de posar en marxa formes més justes i mes saludables d’alimentació i de comerç, exercint el dret a la sobirania alimentaria i amb respecte a la vida i dignitat de tots els animals.

Perquè el camí del Dret a Decidir ens donarà l’opció de promoure festes i tradicions que no siguen cruels amb els altres, i que no promoguen i toleren la violència, ajudant a educar en la tolerància i el respecte per la vida i la cultura.

No ens podem considerar una nació nova si no trenquem amb la concepció especista que heretem i que continua imposant-nos el model capitalista. El Dret a Decidir ens posa al camí de fer-nos persones lliures en un poble lliure, sense submissió a normes foranes ni als sistemes de producció i explotació insostenibles, que ens converteixen en els pitjors depredadors del planeta.

Considerem el Dret a Decidir com una de les més poderoses eines de totes i cadascuna de les lluites en les quals ens trobem immerses, també la lluita pels drets dels animals no humans.

INICIATIVA ANIMALISTA es part integrant de la realitat unitària que defensa el dret del poble català a la independència per mitjans democràtics, per això donem suport a la cadena humana de l’11 de setembre i formem part de l’organització de la cadena que unirà el País Valencià i el Principat.

No entenem la nostra nació com una continuadora de les polítiques especistes i anihiladores de l’Estat Espanyol, volem esborrar les fronteres a la solidaritat amb els drets dels altres animals.

Per això hi serem

PER UNA VIA CATALANA PER A TOTS ELS ESSERS VIUS DE LA NOSTRA NACIÓ.

Vist 2119 vegades

Opinió

RogerCastellanos

    

Joomla Template - by Joomlage.com