Catalan Basque English French Galician German Italian Portuguese Russian Spanish

Destaquem

Descarrega't el llibre!

informes

Informes

d'Iniciativa Animalista.

Becerrades mai més!

 

El Bloc de Manolo Sáez

 

Llibertat.cat

SEPC

Plataforma Prou!

Visita el nostre bloc.

Dimecres, 13 Juliol 2011 17:48

Curs d’Etologia de Primats

altMembres d’Iniciativa Animalista han realitzat aquest juliol un curs d’Etologia de Primats al centre de recuperació de primats que la Fundació Mona té a Riudellots de la Selva.

La fundació Mona es va fundar fa deu anys amb l’objectiu de recuperar i resocialitzar primats no humans que eren decomissats als seu “propietaris” després de ser víctimes de la privació de llibertat i l’explotació en circs, zoològics o la publicitat i el cinema.

Els animals, son cuidats de manera integral, els ajuden a conviure amb els de la seva espècie amb la finalitat de poder-los reintroduir al seu medi, malgrat que aquesta possibilitat es molt llunyana per les condicions en les que han malviscut aquest primats.


La Fundació Mona, funciona gràcies al treball encomiable dels i les professionals i de les persones voluntàries, les donacions econòmiques privades així com els ingressos obtinguts pels curs, visites guiades, etc.

Des de Iniciativa Animalista vos encoratgem a conèixer aquesta organització i la tasca que realitzen en la defensa de la vida del nostres companys i en l’educació i el respecte dels dret de tots els animals.

Teniu tota la informació en la pàgina http://www.fundacionmona.org/ca/

Vist 5986 vegades

Opinió

RogerCastellanos

    

Joomla Template - by Joomlage.com