Catalan Basque English French Galician German Italian Portuguese Russian Spanish

Destaquem

Descarrega't el llibre!

informes

Informes

d'Iniciativa Animalista.

Becerrades mai més!

 

El Bloc de Manolo Sáez

 

Llibertat.cat

SEPC

Plataforma Prou!

Visita el nostre bloc.

Dijous, 03 Octubre 2013 00:00

La Plataforma Animalista de Villena valora de forma molt positiva la seua presència a la "Mostra Villena"

Des de la Plataforma Animalista de Villena (Alt Vinalopó) - on participa Iniciativa Animalista - ha manifestat la seua satisfacció després de la seua presència durant els tres dies que ha tingut presència amb un estand a la Mostra Villena, l'antiga Fira del Camp, durant els passats 27, 28 i 29 de setembre.
 
En l'estand de la PAV es podien trobar fulles per signar contra l'experimentació amb animals que s'emmarquen dins d'una ILP que s'està realitzant a nivell europeu, així com material de la Plataforma com xapes i samarretes, també alguns cartells, fulls per rebre informació de l'Plataforma Animalista i diferents díptics i llibrets.
S'han recollit més de 500 firmes contra la vivisecció (experimentació animal) aquest cap de setmana a la Fira del Camp / Mostra Villena. Des de la PAV s'ha donat les gràcies a tots i totes els que han donat suport a aquesta campanya. I conviden a qui no hagi pogut participar-hi, a que ho faci en la versió online, que té la mateixa validesa en aquesta Iniciativa Ciutadana Europea:
 
https://ec.europa.eu/citizens-initiative/ECI-2012-000007/public/signup.do
Vist 6362 vegades

Opinió

RogerCastellanos

    

Joomla Template - by Joomlage.com