Catalan Basque English French Galician German Italian Portuguese Russian Spanish

Destaquem

Descarrega't el llibre!

informes

Informes

d'Iniciativa Animalista.

Becerrades mai més!

 

El Bloc de Manolo Sáez

 

Llibertat.cat

SEPC

Plataforma Prou!

Visita el nostre bloc.

Des de la Plataforma Animalista de Villena (Alt Vinalopó) - on participa Iniciativa Animalista - ha manifestat la seua satisfacció després de la seua presència durant els tres dies que ha tingut presència amb un estand a la Mostra Villena, l'antiga Fira del Camp, durant els passats 27, 28 i 29 de setembre.
 
En l'estand de la PAV es podien trobar fulles per signar contra l'experimentació amb animals que s'emmarquen dins d'una ILP que s'està realitzant a nivell europeu, així com material de la Plataforma com xapes i samarretes, també alguns cartells, fulls per rebre informació de l'Plataforma Animalista i diferents díptics i llibrets.

Iniciativa Animalista defensa les alternatives, ètiques i viables, a la tortura d’animals.

La SECAL, Societat Espanyola per a les Ciències de l’Animal de Laboratori, ha organitzat el seu XI Congrés a València, entre el 22 i el 25 de novembre de 2011. L’organitza conjuntament amb la Universitat de València, que ofereix una web del congrés a través del seu portal[1] i cedeix instal·lacions de la Facultat de Farmàcia pels tallers del dia 22[2]. La conferència inaugural serà impartida pel rector, Esteban Morcillo.

S’aborden temes com la gestió eficient dels estabularis d’animals o la nomenclatura dels transgènics, animals modificats genèticament per a usos específics en determinats experiments i que, per la seua gran varietat, generen problemes d’identificació. També es debatrà sobre el benestar animal o sobre les formes de canviar la mala percepció social de l’ús d’animals als experiments.


Opinió

RogerCastellanos

    

Joomla Template - by Joomlage.com