Catalan Basque English French Galician German Italian Portuguese Russian Spanish

Destaquem

Descarrega't el llibre!

informes

Informes

d'Iniciativa Animalista.

Becerrades mai més!

 

El Bloc de Manolo Sáez

 

Llibertat.cat

SEPC

Plataforma Prou!

Visita el nostre bloc.

Divendres, 27 Març 2009 22:58

:: 15/03/2009 :: A les organitzacions que treballen per la llibertat i la igualtat

A TOTES LES ORGANITZACIONS QUE TREBALLEN PER LA LLIBERTAT I LA IGUALTAT

Des de la PIA, conjuntament amb moltes altres organitzacions, estem convocant totes les persones i grups de defensa dels drets dels animals no humans, per a una concentració en contra de les corregudes de bous que es faran en la fira de falles de València. L'any 2008 ens vam ajuntar centenars de persones i esperem superar amb escreix per a enguany.

Per aquest motiu, també volem emplaçar-vos a la resta d'organitzacions no animalistes però que lluiteu en diferents fronts contra tot el que representa l'opressió, l'explotació i tot tipus de dominació, perquè si ho enteneu necessari, recolzeu aquesta concentració.

La lluita animalista a passat desapercebuda per a la majoria d'organitzacions que treballen en diversos àmbits a favor de la llibertat i de la igualtat. Aquest valors els hem vist asovint, com a valors referits exclusivament en referència a l'espècie humana, però creiem que cal fer un pas més i acceptar que totes les espècies animals també senten i pateixen i que és necessari que l'espècie humana, els animals humans, deixem d'utilitzar-los en el nostre exclusiu profit. Un profit de totes maneres, de mires molt curtes.

És per això que vos emplacem a tots i totes per a convocar i participar contra la mort i la tortura i fer que que el moviment animalista siga cada vegada més fort.

La concentració serà diumenge 15 de març del 2009 a les 16 hores enfront de la porta principal de la plaça de bous de València.


 

Vist 1947 vegades

Opinió

RogerCastellanos

    

Joomla Template - by Joomlage.com