Catalan Basque English French Galician German Italian Portuguese Russian Spanish

Destaquem

Descarrega't el llibre!

informes

Informes

d'Iniciativa Animalista.

Becerrades mai més!

 

El Bloc de Manolo Sáez

 

Llibertat.cat

SEPC

Plataforma Prou!

Visita el nostre bloc.

Divendres, 28 Agost 2015 00:00

Manifestació a Algemesí contra el maltractament animal

El Col·lectiu Folgança-Iniciativa animalista d’ Algemesí convoca la propera manifestació del proper dissabte 12 de setembre de 2015 a les 19h de la vesprada front l’estació de trens d’ Algemesí PER UNES FESTES SENSE MALTRACTAMENT ANIMAL. Els motius que ens mouen a cridar a la mobilització popular són:

1-Considerem una farsa la darrera votació de la comissió taurina on es suprimia la mort del becerret en la plaça, doncs l’animal serà mort igualment en el corro després de fer-lo passar pel mateix calvari.

2-Aquesta votació no és vinculant i en qualsevol moment poden tornar a matar el becerret a la plaça de la manera tan horrible coneguda ja per tot el món.

3- Exigim una festa més acord amb el segle que estem i amb els nous vents que corren, on per passar-ho bé no es maltracte cap animal, ni becerrets ni jonecs ni bous.

Animem a l’Ajuntament d’ Algemesí a seguir les passes encertades que han fet als nostres pobles veïns, donant els passos oportuns per caminar cap a l’abolició de la tauromàquia, evitant de retruc lamentables incidents com els de l’any passat que tant danyaren la imatge del nostre poble. 4-- Reivindiquem el nostre dret a la manifestació i llibertat d’expressió com a dret humà elemental recollit a l’article 19 de la Declaració Universal dels Drets Humans. De la mateixa manera que en els casos de violència de gènere la víctima acostuma a ser culpada dels fets per l’agressor, recordem que les úniques persones provocadores i veritablement culpables de la nefasta imatge del nostre poble donada pels mitjans de comunicació són les que participen, aplaudeixen o promocionen el maltractament dels bous. Col·lectiu Folgança-Iniciativa animalista. Algemesí, 13 d’agost de 2015

Vist 2267 vegades

Opinió

RogerCastellanos

    

Joomla Template - by Joomlage.com