Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 24 Setembre 2015 00:00

Manifestació: canvi també pels animals

La Plataforma Carles Pinazo, una coalició de forces de defensa animal que recull a la gran majoria d'entitats animalistas del País Valencià (al final d'aquest correu podreu trobar el llistat d'aquestes entitats).

Em pose en contacte amb la vostra associació en nom de la plataforma que represente per a convidar-vos a la gran manifestació que hem organitzat per al proper dissabte 3 d'octubre a València i que baix el lema “Canvi també pels animals”, vol mostrar als nous governants que existeix un clam al carrer que demana lleis de protecció animal concordes a la sensibilitat i ètica dels nostres dies i la fi de la violència institucionalitzada cap als animals no humans.

Les dones i homes que dediquem el nostre temps i esforç a la defensa dels animals, també formem part d'altres causes socials com el moviment LGTB, el feminisme, la lluita davant els desnonaments, l'atenció a persones migrants o el treball per la defensa del territori. I és per aquest motiu pel qual som conscients que la defensa animal ha de ser una lluita de totes i tots, doncs només treballant en les arrels podrem aconseguir una societat més justa i respectuosa.

Cada vegada més estudis demostren la clara relació entre la violència cap als animals i la violència interpersonal. És evident que algú capaç de maltractar a un animal o de gaudir presenciant la tortura i mort d'un altre ésser viu més feble, és una persona que podria, en un determinat moment, exercir violència sobre una dona, un xiquet, un ancià o una immigrant. Per no oblidar que els centenars de milers d'euros de diners públics que les administracions destinen a la normalització de la violència cap als animals, repercuteixen negativament en les ajudes i subvencions que reben les associacions que, com la vostra, dediquen el seu treball a ajudar a col·lectius necessitats. Per posar un exemple recent, fa poques setmanes la Diputació de Castelló rebutjava ajudes per als llibres de text, mentre destinava 100.000€, de totes i tots, a la tauromàquia.

Us agraíem que difonguéreu aquesta convocatòria entre les persones de la vostra associació i us convidem a sumar-vos de forma col·lectiva a aquesta manifestació per a demanar drets i respecte cap a tots els animals, inclosos els humans.

Una cordial abraçada i felicitats pel vostre treball.

Rosa Tormos

Plataforma Carles Pinazo

Llistat de membres de la PCP:

FEDENVA

SVPAP

SPASAV

MODEPRAN

PROTECTORA SPAMA-SAFOR

PROTECTORA DE BURJASSOT

ANIMANATURALIS

PUPA

PRODA

PARTIT ANIMALISTA PACMA

COLECTIVO ANIMALISTA DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

RIBERCAN

ADAANA

INICIATIVA ANIMALISTA

FOLGANÇA PER ALGEMESÍ

PROTECTORA ARC SANT MARTÍ

ACMAT ZERO

FELCAN

ADOPTA SALVA UNA VIDA

TEA

PLATAFORMA TOROS EMBOLADOS ABOLICIÓN

CÍRCULO ANIMALISTA DE PODEMOS

Vist 2487 vegades