Catalan Basque English French Galician German Italian Portuguese Russian Spanish

Destaquem

Descarrega't el llibre!

informes

Informes

d'Iniciativa Animalista.

Becerrades mai més!

 

El Bloc de Manolo Sáez

 

Llibertat.cat

SEPC

Plataforma Prou!

Visita el nostre bloc.

Dissabte, 04 Gener 2014 21:06

Denuncien la venda de joguines que inciten la violència i el maltractament animal del CIRC de Tortosa

L'Associació Animalista Libera! i la Plataforma Iniciativa Animalista (PIA) han emès un comunicat on denuncien la venda de joguines que inciten a la violència i al maltractament animal del comerç CIRC de Tortosa.

El comunicat assenyala que la botiga CIRC de Tortosa fomenta un comportament entre els més petits, basat en la violència, el sexisme i el maltractament animal amb la venda de joguines amb temàtica taurina. Segons les dues entitats "Aquest comerç patrocina xerrades sobre "Les joguines per educar", de quina educació parlen? la d'una forma d'explotació animal per diversió què no presenta ètica, respecte ni justícia".

Rebutgen qualsevol pràctica que comporti la utilització dels animals no humans i per tant la consideració d'aquests com a recursos per al nostre benefici. Les dues entitats promouen una filosofia de vida basada en el respecte, la igualtat i l'empatia entre tots els animals humans i no humans. Per això, volen enviar un missatge sobre la importància alhora de triar una joguina per a la formació i el desenvolupament positiu de les nenes i nens, i per tant no recolzen cap tipus de comerç que es benefici de la venda d'explotació i sofriment, i demanen la retirada d'aquestes joguines del comerç CIRC de Tortosa.

Vist 4458 vegades

Opinió

RogerCastellanos

    

Joomla Template - by Joomlage.com