Catalan Basque English French Galician German Italian Portuguese Russian Spanish

Destaquem

Descarrega't el llibre!

informes

Informes

d'Iniciativa Animalista.

Becerrades mai més!

 

El Bloc de Manolo Sáez

 

Llibertat.cat

SEPC

Plataforma Prou!

Visita el nostre bloc.

La flexibilitat cognitiva és un dels recursos més importants per a les persones d’empresa ja que, amb coneixements i experiència i sense costums inqüestionables o fixacions obtuses, permet trobar noves solucions a nous problemes.  Sembla que, amb aquesta virtut, la gent d’empresa també es pot deixar enrere moltes coses, com quan et proposes fer un producte vegà substitutiu de la carn, i per a que siga “el millor”, tires de transgènics i…  d’experimentació animal.

Sr. Nogués, ens pareix, com diu vosté, que no ha de ser gens fàcil il·lusionar els valencians (i suposem que tampoc a les valencianes) perquè revisiten l’Oceanogràfic, un espai empresarial que lliga els seus beneficis a la precarietat vital dels actors principals d’eixa activitat. I no és que el poble valencià siguem especialment sensibles al patiment animal: ahí està l’afecció als bous embolats o amb corda per a demostrar-ho; però és que tenim massa prop l’experiència de l’explotació, la precarietat laboral i vital que s’ha instal·lat entre nosaltres, per a no identificar-la amb la de la vida dels animals que omplin l’Oceanogràfic. I com eixa relació és molt evident i desagradable, és difícil mirar-lo amb simpatia i que aconseguisca que les persones que ho visiten repetisquen l’experiència. 

Diumenge, 30 Octubre 2016 00:00

"L'Amagament" per Manolo Sáez

Sempre dic que totes les persones són vegetarianes fins als sis mesos. I no m'equivoque.

Ara que veig només la televisió del menuts i menudes, encara crec més en l'amagament. L'ocultació de la realitat. A tothora són amb anuncis sobre lactis. Per exemple l'anunci de la vaca que riu. Que realment no és una vaca, és un dibuix. Perquè trobar una vaca que riu a una explotació ramadera és impossible.

Divendres, 23 Setembre 2016 00:00

No al treball de tracció animal

La Plataforma Iniciativa Animalista (PIA), organització que lluita pels drets dels animals als Països Catalans, denunciem la promoció del treball amb tracció animal per part de diferents entitats de professionals del sector agrari amb vocació ecologista, com és la Xarxeta i la Xarxa de Pagesos Agroecològics, amb el suport del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

A continuació trobareu la notícia en el diari "Las Provincias", avancem... ací la notícia.

 

Imatge: Las Provincias

 

Propera assemblea Veïnal, divendres 12 de febrer a les portes de l'església d'Otos.

 
UNA COMARCA UNA FORÇA
Pàgina 1 de 4

Opinió

RogerCastellanos

    

Joomla Template - by Joomlage.com