Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 13 Setembre 2012 22:00

7a manifestació antitarina a Algemesí

El dia 15 de setembre, a les 19:00 tindrà lloc la 7a manifestació antitaurina d’Algemesí, convocada per ANIMA’T Folgança i la Plataforma Carles Pinazo pels drets dels animals.  L’eixida es produirà des de l’Estació de ferrocarrils de la població.

Aquest any, celebrem la manifestació fora de la Setmana Taurina, a pocs dies de la fi de les Festes de la Mare de Deu de la Salut.  Celebrarem el seu reconeixement com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat i deixarem clar que la tortura no forma part d’aquest patrimoni.

També, posarem fi a la censura imposada durant dos anys per l’Ajuntament d’Algemesí, amb un recorregut que ocuparà tot el carrer Muntanya i arribarà fins a les portes de l’entrada de la plaça Major.

L’Ajuntament ha intentat impedir aquesta manifestació sense cap argument fonamentat.  Volia tornar a vulnerar els drets i llibertats fonamentals de les persones que lluitem contra la tortura taurina, però, finalment, el recorregut proposat inicialment ha estat reconegut per Delegació de Govern.  Us preguem que acudiu a donar cobertura a aquesta manifestació i a tot el que puga passar en relació a ella.

Moltíssimes gràcies.

Vist 6006 vegades