Catalan Basque English French Galician German Italian Portuguese Russian Spanish

Destaquem

Descarrega't el llibre!

informes

Informes

d'Iniciativa Animalista.

Becerrades mai més!

 

El Bloc de Manolo Sáez

 

Llibertat.cat

SEPC

Plataforma Prou!

Visita el nostre bloc.

Divendres, 14 Setembre 2012 00:00

7a manifestació antitarina a Algemesí

El dia 15 de setembre, a les 19:00 tindrà lloc la 7a manifestació antitaurina d’Algemesí, convocada per ANIMA’T Folgança i la Plataforma Carles Pinazo pels drets dels animals.  L’eixida es produirà des de l’Estació de ferrocarrils de la població.

Aquest any, celebrem la manifestació fora de la Setmana Taurina, a pocs dies de la fi de les Festes de la Mare de Deu de la Salut.  Celebrarem el seu reconeixement com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat i deixarem clar que la tortura no forma part d’aquest patrimoni.

També, posarem fi a la censura imposada durant dos anys per l’Ajuntament d’Algemesí, amb un recorregut que ocuparà tot el carrer Muntanya i arribarà fins a les portes de l’entrada de la plaça Major.

L’Ajuntament ha intentat impedir aquesta manifestació sense cap argument fonamentat.  Volia tornar a vulnerar els drets i llibertats fonamentals de les persones que lluitem contra la tortura taurina, però, finalment, el recorregut proposat inicialment ha estat reconegut per Delegació de Govern.  Us preguem que acudiu a donar cobertura a aquesta manifestació i a tot el que puga passar en relació a ella.

Moltíssimes gràcies.

Vist 6992 vegades

Opinió

RogerCastellanos

    

Joomla Template - by Joomlage.com