Catalan Basque English French Galician German Italian Portuguese Russian Spanish

Destaquem

Descarrega't el llibre!

informes

Informes

d'Iniciativa Animalista.

Becerrades mai més!

 

El Bloc de Manolo Sáez

 

Llibertat.cat

SEPC

Plataforma Prou!

Visita el nostre bloc.

Dilluns, 07 Setembre 2009 20:18

:: 06/09/2009 :: El Síndic de Greuges s'interessa per la reclamació de la PIA sobre les "jonegades" d'Algemesí

Donat el ressò que està tenint la ciber acció contra les jonegades d'Algemesí, el Síndic de Greuges, està contestant i interessant-se al mateix temps que demanant una representació col·lectiva de totes les persones i organitzacions que li han fet arribar les seues peticions. Iniciativa Animalista, assumeix la representació de la queixa, al mateix temps que li sol·licita una entrevista.

Copia de la lletra enviada al síndic:

Sr. José Cholbi Diego , Síndic de Greuges

Em dirigisc a vostè com a presidenta de la Plataforma Iniciativa Animalista (PIA) per donar-li les gràcies per l'interès que ha mostrat davant l'important nombre de mails rebuts, invitant-lo a interessant-se sobre les Jonegades Cadafaleres d’Algemesí (Ribera Alta).

Com vostè sabrà ha estat molta la gent i organitzacions que s’han dirigit per escrit a vostè demanant-li que s’interesse per aquesta macabra “celebració” i demanant a l'ajuntament d'Algemesí altres festes on es dignifique la vida i la cultura.

La sensibilitat mostrada per tanta gent ens ha impactat i és per això que en nom de totes les persones que s’han dirigit a vostè, volem assumir la representació col·lectiva d’aquesta queixa.

Al mateix temps aprofitem per demanar-li una entrevista on podrem explicar-li amb més detall allò que denunciem, les gestions realitzades i mostrar-li gravacions molt aclaridores.

Es el nostre desig poder exposar-li no sols el tema de les Jonegades d’Algemesí sinó també els efectes que tenen sobre el nostre poble i especialment sobre la joventut les festes cruels amb els animals com els bous al carrer, bous embolats, bous a la mar, etc.

Restem a l’espera de noticies seues.

Atentament

Encarna Canet Benavent

Vist 6812 vegades

Opinió

RogerCastellanos

    

Joomla Template - by Joomlage.com