Catalan Basque English French Galician German Italian Portuguese Russian Spanish

Destaquem

Descarrega't el llibre!

informes

Informes

d'Iniciativa Animalista.

Becerrades mai més!

 

El Bloc de Manolo Sáez

 

Llibertat.cat

SEPC

Plataforma Prou!

Visita el nostre bloc.

Diumenge, 29 Gener 2012 23:29

Primer sopar vegà i vegetarià de la Folgança animalista d’Algemesí.

El divendres, 27 de gener, es celebrà el primer sopar de la Folgança animalista a l’Art 133  d’Algemesí.  Acudí un gran nombre de persones, militants i simpatitzants del moviment de defensa dels drets dels animals i de lluita contra la tortura taurina, que degustaren un sopar majoritàriament vegà i sense ús ni explotació animal, amb molta varietat de plats i sabors.
S’entregaren els dos primers premis que la Folgança ha instaurat per a assenyalar el contrast entre la defensa contínua pels drets dels animals i la seua vulneració flagrant i sense consideració.  Per això, el primer premi Tio Batiste a la Protectora d’animals RIBERCAN , en reconeixement per la seua lluita de més de 15 anys des del seu refugi de Carcaixent.  En la entrega del premi, Folgança recordà que RIBERCAN necessita de molta ajuda i col•laboració, sobre tot econòmica, per a continuar amb el seu projecte.
El premi porta el nom de Baptista Borràs, referent del moviment de defensa dels animals d’Algemesí.  Fou un home valent que sempre es mostrà contrari a la tortura que patien els animals a la plaça, i es negà a guanyar una sola pesseta tacada de sang: durant la setmana de bous tancava el seu bar, situat al cantó del carrer Muntanya amb el carrer València.  Eren pressents al sopar dos de les dues filles i un net, que entregà el premi a les representants de RIBERCAN.
El premi Cuerno Quemao de rebuig a la tortura taurina va correspondre al Sr. Alcalde d’Algemesí, Vicent R. Garcia Mont, per la utilització electoralista del patiment dels vedells de les becerrades, per lluitar contra el progrés i per atacar la llibertat d’expressió de ciutadans i ciutadanes d’Algemesí amb tota classe de maniobres per a dificultar la concentració i la manifestació antitaurina de la setmana de bous.
Entregà el premi el nostre company d’Iniciativa Animalista i membre de la Folgança, Jesús Frare.  En absència del guardonat, el recollí la regidora de Més Algemesí, Lorena Calatayud, que juntament amb Asensi Garcia, regidor d’Esquerra Unida del País Valencià d’Algemesí, assumí l’encàrrec de fer arribar el premi a l’interessat al proper Ple.  Amb aquestes persones representants, eren presents al sopar altres membres de Més Algemesí i EUPV
 
 

 

Vist 5604 vegades

Opinió

RogerCastellanos

    

Joomla Template - by Joomlage.com